Distress ink en Bleach

Gepubliceerd op 9 september 2019 om 14:15

Beide kaarten heb ik gemaakt met stempels van Carabelle Studio, Distress Inkt en bleekmiddel.

De kaart met de De stempel Ombrelines Faux Pistils,  heb ik eerst gestempeld op foto papier. Daarna met de blending tool de Distress Inkt aangebracht , om meer effecten te geven heb ik bepaalde plekken met een dun kwastje en bleekmiddel de inkt weer gebleekt.

Als laatste ben ik er met keukenpapier over gaan wrijven om het meer te laten glanzen.

De kaart met de stempel Marsh Zinouk had ik eerst de achtergrond gemaakt met Distress Inkt op copic papier.

Toen de bovenste helft gestempeld ,en daarna in spiegelbeeld de onderste helft .

Ook bij deze met bleekmiddel sommige delen gedaan.


producten die zijn gebruikt

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.